Advertisement

Μανη Φωτια Τωρα / Μάνη: Πέθανε ο πατέρας του συζυγοκτόνου - mani: pethane o ... : Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη.

Μανη Φωτια Τωρα / Μάνη: Πέθανε ο πατέρας του συζυγοκτόνου - mani: pethane o ... : Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη.. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Προληπτική εκκένωση στην ανατολική μάνη. Νύχτα εφιάλτης σε βαρυμπόμπη, τατόι, θρακομακεδόνες:

Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. ×σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής.

Φωτιά ΤΩΡΑ: Σκηνικό πολέμου στο Πευκόφυτο υπό τον φόβο της ...
Φωτιά ΤΩΡΑ: Σκηνικό πολέμου στο Πευκόφυτο υπό τον φόβο της ... from nb.bbend.net
Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Μεγάλη φωτιά καίει αυτή την ώρα (22.15′) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή κελεφά του δήμου ανατολικής μάνης. Ύστερα από ώρες μάχης οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της κυριακής στον άγιο κυπριανό στην ανατολική μάνη. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη.

Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Προληπτική εκκένωση στην ανατολική μάνη. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής.

Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις!

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Λακωνία
Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Λακωνία from www.ieidiseis.gr
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι: Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021.

Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη.

Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας.

Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Στην ανατολική μάνη λακωνίας, σε καστανιά και καρυούπολη επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, και 1 ε/π. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι:

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Τα εμβόλια στην Ελλάδα ...
Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Τα εμβόλια στην Ελλάδα ... from images32.inewsgr.com
Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Προληπτική εκκένωση στην ανατολική μάνη. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: Άγριο έγκλημα στη μάνη με άνδρα 44 ετών ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών γύθειο added 3 new photos to the album:

«τώρα έχουμε και εμείς» (pic).

Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. ×σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες.

Posting Komentar

0 Komentar